jueves, 5 de febrero de 2009

251 KM. EN DOS ETAPES...




HOLA SEGUIDORS!
Doncs si, al final ha arribat la canya. Ahir vam fer la primera etapa de mes de 100 km. amb un port de muntanya de 17km. pero ho vam superar. 104 km. a una mitja de 16,2. 6 hores damunt la bici. sort que els ultims 20 km eren planers i podiem posar el plat...
En arribar al poble, buscar un allotjament, dutxa, ens vam fotre un pollastre sencer mes arros i nundless i un te. a les 21'30 ja erem al sobre.








ETAPES CANYERES...


L'etapa d'avui ha sigut pitjor; 147 km. mitja de 20,2 , total 7'16 hores damunt la bici.


Tenim el cul que no sabem on seure...


Hem xalat sobretot els ultims 42 km. que hem posat el plat i circulavem entre 26 i 34 km/h.


en principi voliem arribar a Fang que estava a 115km, del poble d'ahir, pero com que anavem bastant be, i animats hem decidit tirar els 30 km, que faltaven fins Tha Thon que es d'on surt la barca que dema ens portara fins Chiang Rai , 80km. al sud.


Un cop alli, passarem el cap de setmana visitant el triangle de l'or. L'anomenen aixi, perque es on

es cultiva l'opi, i tambe hi han pedres precioses. El triangle toca els tres paisos, Myanmar,Laos , i Thailandia.



ETAPES CANYERES...
MOLTES GRACIES PELS ANIMS QUE ENS DONEU, PER AIXO SEGUIM LA RUTA PREVISTA SENSE ENTREVANCS.
ENS CONECTEM EL CAP DE SETMANA! ADEUUUUUUUUUU

9 comentarios:

  1. Buenu, ara ja comenceu a pedalar com a homes!! Sembleu uns que jo sé...je,je, i el culet bé, oi? Ja us poseu cremeta?

    ResponderEliminar
  2. Ànim valents! segueixo amb gran atenció el blog, estic impresionada per les fotos i explicacions que hi poseu,sou uns herois!mesureu les vostres forces i cuideu-vos, respireu!!!una experiencia inolvidable, vinga disfruteu, que nosaltres desde aquí us donem força i valor.L'avi diu, que endevant, ara podeu!un petonàssss, per als dos, guaposss!

    ResponderEliminar
  3. Que seguiu igual com fins ara, que així no hi ha Déu que us aturi... bé per aquí on sou suposo que s'hauria de dir "no hi ha Buda que us aturi". Sort,kilometres i alguna que altra birrilla.

    P.D. Ara si que fa dies que no hi ets mai!

    ResponderEliminar
  4. Ei artista! Cada vegada és més fascinant aquesta aventura! Dóna gust seguir-vos des de l’altre continent! més interessant la ruta i més desnivells…
    Canya, neeeens! Continueu així !
    Siau k10 :)
    LEVEL KIT

    ResponderEliminar
  5. david, que seguiu tinguen un bon viatge, la gelateria s'ha cremat jejejejej, és conya, salut

    ResponderEliminar
  6. Quina enveja sana que em feu!! La propera vinc corrent!! Una abraçada, molts ànims i que xaleu molt amb tot el que us trobeu!!

    ResponderEliminar
  7. Hola !! Sóc el Giró...

    Com disfruteu pudrits !!! I com m'agrada pujar i baixar l'avinguda tot solet per les nits...Semblo el Forrest Gam !! jejeje !!! Faig menys kms. q els herois... pero aixi sembla com si fos amb vosaltres...!!! jeje !! Aquest any no he vingut... Pero el que vé, Ignasi i David, a prepareuvusus que la liem... I tantu...

    Anim xatus... Us desitjo el millor...

    Vsica els LLops !!

    Giró

    ResponderEliminar
  8. David! avui hem estat de calçotada a Fontscaldes amb l'avi i la Carme i tota la family, i hem parlat del vostre viatge. Us segueixo des del primer dia, sou uns valents, un petó ben fort!!

    ResponderEliminar