domingo, 8 de febrero de 2009

AVUI HEM CREUAT EL MEKONG FINS A LAOS!!!











TEMPLE DE MAE SALONG














Bones seguidors, com estem? nosaltres mes descansats, despres de tres dies de no pedalar i anar sobre autobusos i barquetes ,primer baixant un riuet desde Thao Ton fins Chiang Rai, i l'altre avui que hem creuat el Mekong , just a la frontera de Chom Tong.









El divendres per la tarda i el dissabte, vam estar a Chian Rai,visitant el triangle de l'or, justament a mae Salong, ho vam fer en moto ja que estavem a 70km, de les muntanyes i com ja sabeu els nostres cossos necessitaven repos...


Ha sigut guapo , veure la zona fronterera amb Myanmar i Laos. El poble en si no te res, pero els voltants estan plens de plantacions de te, cosa que el govern es va encarregar fa uns anys de canviar les costums (cremar plantacions d'opi i plantar te). Aixo es reflecteix en la muntanya, ja que les parts mes altes, conserven la seva vegetacio, en canvi les de sota es veu molta deforestacio i plantacions de te. Alli tambe vam visitar un temple que esta dalt de tot, les fotos no aprecien les muntanyes frontereres per la boirina que sempre hi ha.


Al vespre, que ja estavem a Chiang Rai, vam visitar el mercat nocturn, on hi han ifinitat de botiguetes de records, te, roba, joies etc, i a mes ,moltes parades de menjar de tot tipus (ja veureu clicant a la foto de la barca...) alli vam sopar.







TROBADA AMB L'ESPERAT MEKONG
Avui diumenge, hem agafat el bus que ens ha portat a Chom Tong a la frontera amb Laos .
hem creuat a la una del migdia, i fins dema hem d'esperar la barcassa que ens dura fins Tak Beng, a mig cami de Luangprabang (un dia de trajecte pel riu) . Un cop alli, decidirem si comencem a pedalar cap al nord o seguim riu avall per comencar un dia mes tard.
Pel que percibim nomes arribar a aquest punt, es que el pais promet molt... A la vora del riu, observant la posta de sol hem fet una Beerlao
Anirem conectant-nos despres de la lluna plena!







MAE SALONG TRIANGLE DE L'OR
aquesta jaia , no es vol posar dreta... quina barra!!!
Agrair els comentaris i visites que feu: j.Pamies, Joan (lindo), Murray,Cucut,Montserrat,Level kit,Carme,Biel,X.vielha,Victor,AnaAbel,Loli,Toni,P.Baudes,Edu,Lola,Nurieta,Claudia,Christian,,La Crepera de Montblanc,X.Marcos,T.Alvarez,V.Prats,P.Gomes,Cayus desde Florida, Anto.Pedret,Buitre Jordi , Marisol, Ana M., Las burgalesas,etc etc...

Salut i Pedals!!!

8 comentarios:

  1. Nens, fa 20 minuts que m'he connectat i el número de visites ha augmentat en més de 20! Sou més coneguts que el TBO, ja us veig sortint al Vallenc de la setmana que ve.
    Les fotos són molt guapes, sobretot la de la jaia que fa goig! Me rebentat de riure. I la cerveseta que no falti, oi? I el riu què tal? Hi ha llacó o no?
    Salut i pedals. Apaga i vámonos! Fins la propera.

    ResponderEliminar
  2. Eeeeeeiiiii nois! Primer que tot donar-vos les gràcies per aquest regal que ens esteu fent a totes les persones que vos estimem d' escriure i enviar les fotos tan xules que feu. Segona, que, no perquè sigui ta germana, nen, però tens un guapo subido que no l'havies tingut mai abans. I per últim veig que vos cuideu i ja feu una altra cara. Good tryp in Los!baby

    ResponderEliminar
  3. iepppp!,veig que l´alcol ja corre per aqui.Caram nois aixo si k es espatarrant i ferm,aquesta "ruteta" es mes xula k l´altra per mi,i quines fotos mes tremendes.Vinga anims i endavant.Salud i bona pedalada.Aqui anem coient calçots.

    ResponderEliminar
  4. Gracias por vuestros relatos y fotos del viaje!!!
    aqui hacemos un intensivo cada vez que vengo a burgos un fin de semana y nos ponemos al día con vuestras últimas aventuras!!!
    a seguir así de estupendos, disfrutando y pedaleando!.
    besos mil!

    ResponderEliminar
  5. Apa nois! ja heu respirat una mica, de tanta pujada, ara al riuet!quina passada de fotos de paissatges, costums,persones, temples, barquetes; avui aquí tenim lluna plena, i un cel molt blau, després del vent; esteu molt macos, se us nota reposats, controleu les forces, disfruteu, que nosaltres vos seguim i vos enviem ànims per anar avançant. Gràcies!!!

    ResponderEliminar
  6. veig que aneu on aneu sempre us acompanyen les birres.Au salut i endavant

    ResponderEliminar
  7. la foto de les larves,molt bé , perooo? jo vull veu-re la foto menjant les larves.
    fins aviat.

    ResponderEliminar
  8. Hola nens,
    veig que us ho esteu passat d'alló més bé, realment el país val la pena, pel que estic veient.Molts records des d'Alcover.
    Apa Siau

    ResponderEliminar