sábado, 24 de enero de 2009

BANGKOK-TREN CHIANG MAI





































Hola seguidors, acabem d arribar a Chiang Mai 15 hores despres de sortir de Bangkok
el viatge ha anat forca be, hem pogut dormir a les lliteres al costat de gent brossa que no paraven de xerrar, sort que teniem tambe un budista que tota la nit ha dormit sentat , resant a estones...
com era d esperar hi ha hagut retard de 3 hores, pero ja estem 700 km. al nord de Bk.
Hem arribat i hem montat les bicicletes per poder rodar amb elles i buscar allotjament. estem en una altra guest house a la periferia del centre,ok.
Ahir vam tenir tramits d embaixades, la de Laos i la de Cambodja. nomes vam poder fer el visat de Cambodja, ja que els de Laos plegaven a les 12h. pero a la frontera ja ens espavilarem.
Els brokils de la Guest house de Bk. no ens van deixar guardar les bicis, i ens vam tenir d espavilar amb un taxi mes petit que el de Giro , per fer cabre les dues bicis, les alforjes i nosaltres dos al davant fent servir el cinturo, esclar...
Fins ara , hem fet servir els seguents transports: avio, taxi, tuk tuk, skytrain, metro, barco, tren,i bicicleta. a veure que podem provar mes...
Avui dissabte i dema,els passarem aqui, i el dilluns comencarem la ruta en bici. anem a investigar la ciutat que te 204 000 habitants, a veure que ens oferta.
Lola , a veure si respires...


salutacions als fusters de la riba, ja estic al cas... Giro ja t anyoro, Uskar ok!, level kit aixi m agrada!
SALUT I PEDALS!


3 comentarios:

  1. Bones gent, quina enveja veure que aneu amb màniga curta, aqui a Vielha, neu pols tot obert, bé que no ha canviat res, bé si una cosa ha canviat, que no han pogut obrir l'estació a causa de la gran ventada. Bé que seguiu disfrutant i fent-nos disfutar tant amb la vostra expedició. Ieeeeeeeeeeeuuuuu!!

    ResponderEliminar
  2. Hola David i companyia!!!!
    Quina enveja que foteu!
    A més, per sort, us haveu perdut les ventades d'ahir que quasi no han deixat un pi dret a cap bosc del terme.
    Esperem que comenceu la ruta en bici amb tota la força que necesiteu.
    Ànims i foteu-li als pedals!
    Christian i Clàudia.

    ResponderEliminar
  3. Sóc el Giró...

    Menus mal q no he vingut... David, saps de sobres, q si ens trovem aquell monje al tren, i el vec... Ja em vec tot el viatge fent surullets.... Ya tu sabes !!... Per cert... el monje aket, un pam mes alt, i pels cullons q resa !!!

    Anim llops...

    Giró

    ResponderEliminar