martes, 6 de enero de 2009

PREPARATIUS DEL VIATGE

Hola a tots, venvinguts al nou blog que us portarà informació sobre el viatge que començarem l'Ignasi i David, el pròxim dia 19 de gener.

Ja fa dos anys que no viatgem junts, i era hora de fer una de les nostres típiques escapades hivernals per terres càlides. L'últim viatge junts , va ser a Brasil l'any 2007.
A principis d'estiu vàrem parlar de fer una travessa amb Bicicleta per terres tibetanes, voliem fer la ruta Lhasa -Katmandhú, però l'època que hi podem anar no és practicable per la neu que s'acumula.
així que vam decidir canviar l'itinerari una mica més cap al sud-est; el resultat de diferentes converses ha sigut : Thailandia,Laos, i Cambotja.

L'itinerari el començarem al triangle de l'or (chian mai-chian rai, etc) farem una travessa per les muntanyes del nord del país. Creuarem a Laos pel riu Mekong, i seguirem riu avall dos dies.
després tenim previst fer ruta pel nord de la regió de Luangprabang, i si el temps ens acompanya
anirem descobrint la jungla central de Laos , visitant infinitat de temples budistes, i conenxent gent del país.
quan acabem Laos, entrarem a Cambodja , on la prioritat és visitar les ruines d'Ancor i finalment arribar a la costa sud-oest, on hi ha molt poc turisme i els paissatges són bastant verges.

Tot el viatge anem amb el lema de "sobre la marxa" o sigui que no tenim cap compromís de fer la ruta que ens hem proposat, sempre i quan trobem nova informació que ens donguin els viatgers que ens anem trobant.
Intentarem introduir informació cada dia que trobem ordinadors, encara que hi haurà setmanes que no estarem massa localitzables, ja que per on estarem hi ha pobles que no tenen llum i d'altres que la tenen restringida.
ESPEREM QUE GAUDIU D'AQUESTA AVENTURA.
REBEU UNA SALUTACIÓ !!!
IGNASI I DAVID

3 comentarios:

  1. Eeeeeeeeeeeeeh!!!!!
    Que us vagi tot molt bé,i gràcies per fer-nos sentir a tots una mica aventurers,des de casa,tan sols de conectar al vostre blog.

    xavi

    ResponderEliminar
  2. Jo vindria, corrent, je, je, però m'haurieu d'esperar!! a veure si us puc seguir de s de casa...

    ResponderEliminar
  3. Bé molta sort, i que la gana no us acompanyi, perquè hem sembla que a cambodja es complicat fer-se entendre.

    Xavi (Vielha)

    ResponderEliminar