martes, 20 de enero de 2009

fotos noves

ja estem a bangkok

7 comentarios:

  1. mamooooooonnssss.kina enveja mes sana collons.ignasiiii k fa molt k no et veig!!!!!!!
    be suposo k aixo de bangkok ha de ser una mika estresant ,a veure kuan comenceu a pedalar k us costa pok entretindres amb les cerveses,esk sou molt dèbils ostia!!!!!!!!res k ja anire seguint i mirant les fotos.a veure si es repeteix la paella a la tornada k no vaig poder venir,a veure si ara puk venir però amb furgo nova,jejeje.
    cuideu se tucinus.
    apasiau

    ResponderEliminar
  2. Hola xatos! Després d'escriure 10 comentaris espero que aquesta vegada serà vàlida.
    Estic encantada de que el viatge hagi anat bé i que tingueu a les vostres amigues inseparables també amb vosaltres. Consell: no cambieu les bicis per dones, que aquí no es porta això. jajajajaja
    Petonets desde Sant Cugat del Vallès

    ResponderEliminar
  3. Ep falangs!! SABAI DII!!
    Buscant informació de Cambodja, de rebot, hem anat a parar al vostre blog. També estem pedalant pel Sud-Est, tot i que nosaltres d'aquí a tres dies ja entrarem a Cambodja.
    Pel que fa Laos, a gust personal, val més la pena el Nord que no pas el Sud, excepte Luang Prabang que és guirilàndia i que si fos d'ara no hi posariem els peus!!
    Vinga molta sort!

    ResponderEliminar
  4. Hola David i companyia!!! Ho havia de veure amb els meus ulls... dir-vos que la vostra travessa hem sembla increible, disfruteu i viviu cada moment a fons... i els dos últims dies penseu una mica en nosaltres, els d'aqui!!!

    ResponderEliminar
  5. Hola nois! M'alegro que hagueu arribat bé!
    Ara aprofiteu les hores a la ciutat que aviat tocarà pedalar.
    Ànims i endavant xixonenc!!

    ResponderEliminar
  6. Hola !!!

    Sóc el Giró... Quina ilusio veure aquest viatge. Aquets cop,no hi sóc, pero sento com si estes pedalejant amb vosaltres... Cullons, que ja notu les picades dels mosquits !!! Mmmmm !!! quin gusturrinin rascarles !! Anim xatus !!

    ResponderEliminar
  7. Ei artista! Aquesta aventura promet! Carregueu-vos de piles espirituals i cervesetes com no? Endinseu-vos x aquestes terres q "el triangle d'or" us espera! Nens, canya, el contador de visites ja treu fum i els sponsors virtuals tb... Un brindis x les noves emocions.Apassionant! Siau
    LEVEL KIT ;D

    ResponderEliminar